maandag 1 oktober 2012

Bezoek leerlingen Zorg & Welzijn Hanze-College aan Zorgcentrum De Doelen.

x
Dinsdag 25 september hebben 5 leerlingen van Zorg & Welzijn een bezoekje gebracht aan Mevr. Akkermans in Zorgcentrum De Doelen.
Eerder op de dag hebben deze leerlingen op school onder leiding van Mevr. Kalcik, docente Zorg & Welzijn, een mooie taart gemaakt.







Zij hebben deze taart samen naar Mevr. Akkermans gebracht. Het bijzondere is  dat deze mevrouw op 17 september j.l. 100 jaar is geworden.










Wij vonden het leuk om haar nog een keertje in het zonnetje te zetten. Dus zijn Samira, Meryem, Benthe, Keely en Kubra van KZ4a samen met  mevr. Matthee om 14.00 uur de taart gaan aanbieden. We zijn hartelijk ontvangen.


Er is gezellig gepraat en mevr. Akkermans heeft ons  nog veel verteld over vroeger. Ondanks dat zij al 100 jaar is, is haar geheugen nog erg goed. Het zien en horen van alles is wat minder maar ze geniet nog volop van het leven.  

 
Nadat de taart is aangesneden en de kaarsjes op de taart door mevrouw Akkermans zijn uitgeblazen kunnen we met z’n allen genieten van een heerlijk stukje taart. We hebben er ook wat bij gedronken.
Uiteraard hebben we hier wat foto’s van genomen zoals jullie kunnen zien. Het is een leuke actie van onze leerlingen om eens iets leuks te doen voor een bijzonder iemand!!
Mevr. M.Matthee