maandag 3 december 2012

Filmavond 22-11

Hallo allemaal,

Op 22 november was er weer iets leuks georganiseerd door de ACL. Dit keer was het een leuke filmavond op het Hanze College.
De film heette Dumb and Dumber. Het was een hele leuke komische film, een Engelse film met Nederlandse ondertiteling. De film gaat over twee mannen waarvan er 1 achter de meiden aan zit. Onderweg naar het vliegveld in een taxi waarvan hij bestuurder was stapte er een mooie vrouw in. Hij was meteen verliefd en hij deed er alles aan om haar te versieren. Hij deed de domste dingen. Op het vliegveld liet de vrouw een koffertje staan, de Dombo pakte dit koffertje en rende weg om hem naar de vrouw te brengen die naar Aspen op reis was. Onderweg beleefde hij de raarste en domste dingen.

Ik zeg niet hoe het afloopt, dan moet je de film zelf maar kijken. De ACL organiseert vaker leuke dingen. Ben je benieuwd naar die activiteiten, kom dan de volgende keer!

Groetjes, Pim de Waal, klas 1D


Donderdag 22-11 was er een filmavond. Om 19.00 uur begon de film en hij duurde tot 21.00 uur. Het was echt super leuk! We moeten dit zeker nog eens doen! Het was een leuke en grappige film. De film ging over twee lozers, ze hadden geen geld en geen baan. Het was echt gezellig.

Remena Stoop klas 1C


Filmavond
Bij de filmavond hebben we de film Dumb and Dumber gekeken. We hebben popcorn en pepernoten gegeten, cola en sinas gedronken. Tijdens de film hebben we veel gelachen. Ik vond het leukste stuk dat Loyd ging plassen in een bierflesje. Vervolgens moesten ze stoppen voor de politie en de agent dronk toen uit het flesje. hahahah heel Grappig!!!!!
Sjefano Hulters, klas 1C